Lansarea pe piața monetară a primei monede digitale în anul 2009 a dat startul exploziei ulterioare a criptomonedelor. Disponibile numai în mediul online, obținute prin forare, monedele digitale se poziționează într-o formă monetară care va reuși să schimbe fața pieței financiare în anii care urmează. Bitcoinul este pionierul care a reușit să schimbe părerile despre tot ceea ce înseamnă libertatea monetară, iar faptul că a fost deschizătorul de drumuri l-a adus în poziția de a valora peste 8000 de dolari astăzi.
Marele avantaj al acestei criptomonede este lipsa vreunui control la nivel de curs și evoluție de nimeni; singurii care “dictează” evoluția acestei monede digitale sunt persoanele care tranzacționează. De aceea, dintre toate cele 811 criptomonede, Bitcoinul este cea mai sigură și are cele mai mari șanse de a fi baza de referință monetară în viitorul apropiat!
Bitcoinul – între mit și realitate!
Anul 2009 a constituit momentul lansării acestei monede digitale, Satoshi Nakamoto fiind persoana care a lansat-o. Privită cu scepticism la început, moneda Bitcoin le-a dovedit tuturor că este o soluție viabilă pentru tranzacționarea online. Fiind o monedă digitală, sursa din care își trage rădăcinile este exploatarea sistemelor de computere care generează această criptomonedă. Operațiunea de forare (mining) este procedura care permite obținerea de Bitcoins. Prețul foarte ridicat al acestei monede (aproximativ 8200 de dolari) se datorează nivelului ridicat de resurse implicate în procesul de obținere.
Chiar dacă nu există decât la nivel scriptic, iar nu în forma fizică, moneda Bitcoin este reală. În plus, o astfel de monedă virtuală asigură un grad mai ridicat de siguranță și confidențialitate celor care o utilizează. De altfel, începând cu 2017, tranzacționarea de Bitcoins a devenit oficială, iar anumite magazine online sau sisteme de plată acceptă această criptomonedă. Pe lângă generarea sa în mod digital, o altă modalitate de a genera Bitcoins este cea legată de vânzarea/cumpărarea de produse contra Bitcoin. Ceea ce trebuie să știe cei care sunt abia la început în acest domeniu este că generarea de Bitcoins este o operațiune de durată, care implică utilizarea unor resurse peste medie.
Chiar dacă dispui de un computer și o conexiune la internet, nu înseamnă că deja produci Bitcoins. Ai nevoie de dotări excepționale pentru a genera un 1BTC, acesta fiind foarte greu de produs în mod obișnuit. Dacă ți-ai propus să obții profit în urma tranzacționării cu Bitcoin trebuie să știi că aceasta este una dintre cele mai simple și rapide metode de a genera Bitcoin. Vei scăpa de timpul de așteptare și de implicarea în mod direct în generarea acestei criptomonede, trebuind doar să analizezi modul în care achiziția de bunuri în schimbul Bitcoins te poate ajuta să generezi profit.
Investitorii în criptomonede sunt singurii care știu care este valoarea unei astfel de monede digitale. Reprezentând o premieră pentru piața monetară, puțini au fost cei care s-au gândit că Bitcoinul o să ajungă la un nivel atât de ridicat în ceea ce privește valoarea. În plus, pe lângă Bitcoin au mai apărut alte 810 criptomonede care încearcă să copieze această monedă digitală. Niciuna nu a reușit până acum să se ridice la nivelul Bitcoinului, iar predicțiile specialiștilor indică că această monedă este singura care merită atenția celor care doresc să investească.
Bitcoinul – criptomoneda pe care te poți baza de acum înainte!
Beneficiile oferite de către această criptomonedă o poziționează printre cele mai puternice monede digitale. Totodată, în raport cu Euro și Dolarul, Bitcoinul este o monedă pe care din ce în ce mai mulți investitori se bazează. De fiecare dată când tranzacționezi Bitcoins poți câștiga de pe urma fluctuației de preț; astfel, tranzacționezi o monedă virtuală și poți câștiga bani reali. Sistemul de tranzacționare cu Bitcoins este guvernat de legea cererii și a ofertei, într-un mod cu mult mai sigur decât cel tradițional. Acțiunea directă a celor care tranzacționează face ca întreg procesul de tranzacționare să fie transparent și neinfluențat de diverși factori externi, așa cum se întâmplă în cazul monedelor clasice.
Atunci când tranzacționezi Bitcoins nu trebuie să-ți mai faci probleme în ceea ce privește dezvăluirea datelor personale, această fiind una dintre metodele care permit obținerea de avantaje maxime în ceea ce privește confidențialitatea. Nu mai depinzi de sistemul bancar, tranzacționarea făcându-se în mod direct, între părți, fără că să existe costuri suplimentare, iar valoarea comisioanelor fiind de numai 0,1% din tranzacție. Dat fiind faptul că la nivel mondial există o gamă ridicată de comercianți care acceptă plata în Bitcoini, nivelul de încredere al oamenilor în această criptomonedă a început să crească. Cu toate că există atât de multe criptomonede, Bitcoinul este singura monedă digitală care a reușit să câștige încrederea oamenilor.
Tranzacționarea de Bitcoin este o operațiune supusă riscului pe termen scurt, de aceea trebuie să fii foarte atent atunci când tranzacționezi. Orice analiză financiară îți poate oferi o idee despre modul în care fluctuează Bitcoinul, dar, nimeni nu-ți poate spune care este situația reală a acestei criptomonede. Printre cele mai sigure argumente în favoarea răspândirii Bitcoinului se numără faptul că a avut o evoluție constantă de-a lungul timpului, cu toate că avut mici fluctuații în anumite perioade. Modul de tranzacționare al acestei criptomonede poate fi asemănător investițiilor la Bursă, fiind total diferit de tot ceea ce înseamnă schemele piramidale care promovează câștiguri sigure în cea mai scurtă perioadă de timp.
Bitcoinul este o monedă care prezintă siguranță, transparență și valoare, toate aceste caracteristici poziționând moneda pe un loc fruntaș într-un top al monedelor de toate felurile. Pentru a obține profit atunci când tranzacționezi Bitcoin ai nevoie de o capacitate de analiză foarte bună, de răbdare și de deschidere către tot ceea ce înseamnă nou în materie de finanțe. Tranzacționarea de Bitcoin este o soluție pentru a obține profit pe termen mediu și lung, dat fiind faptul că pe perioade scurte de timp se poate dovedi a fi foarte riscantă. Trebuie să știi că pe termen scurt, piața BTC este foarte volatilă și este destul de ușor de influențat prin intermediul zvonisticii. Dat fiind faptul că în tranzacționarea de BTC sunt implicați doar traderii, aceștia pot fi ușor influențați. De aceea, înainte de a te gândi cât vei câștiga din tranzacționarea de Bitcoins, analizează cu mare atenție toate aspectele implicate. Nu te încrede în nimic în altceva decât în instinctul tău!
La nivel de randament, tranzacțiile online cu Bitcoin sunt avantajoase pe termen lung. În funcție de tipul de investitor care ești (activ sau mai puțin activ), ideal ar fi să plasezi investiții mici, la un nivel minim, urmând să crești valoarea acestora gradual, în funcție de feedback-ul recepționat din piață. Trebuie să știi că Bitcoin este o criptomonedă care merită atenția, fiindcă și-a menținut creșterea la un nivel constant încă de la lansare. De aceea, tranzacționarea cu Bitcoins prezintă mult mai multă încredere pentru cei care vor să investească decât toate celelalte criptomonede!
Cam cât ar trebui sa câștig pe zi dacă depun 250 euro?
E ok pentru început?
Și cât timp pe zi?
Vreau sa obtin informații gratuite despre metoda
Buna ziua. ONJM a restrictionat accesul pe aceste site uri din Romania. Aveti idee daca metoda dvs functioneaza in general la ruleta ? Multumesc.
Cum sa faci bani
Domnule va rog sa ma ajutati sa joc si eu si daca robotii pot face sa joc mai usor va rog sa mi aratati cum sa fac asta si cit m ai simplu pentru inceput.
Mi se pare ca e foarte bun
Sa m-a invatati cum sa lucru pe net să-mi fac de dragul bani pe net bine astamparare
I want to make money on the internet
Vreau sa fac bani
Salut. As vrea sa stiu cum pot face un card postepay cu iban.